maandag 28 oktober 2013

Baby & peuterverzorging

WASBARE LUIERS

Voor mijn zoontje gebruiken we wasbare luiers. Van de 6
verschillende merken luiers die ik geprobeerd heb vond ik
"Bumgenius" veruit de beste luiers hebben.
Luier "BumGenius Elemental" is geschikt voor kinderen
van 3,6 - 16 kg. Met drukknoopjes aan de voorkant kan
je de juiste maat instellen.


Een goedkope manier op optimaal gebruik te maken van wasbare luiers is het kopen van overbroekjes van het merk "Flip" en inleggers van hetzelfde merk of bijvoorbeeld de "Myllymuksut Bamboe/Hennep Vouwluier/Prefold". Bij het verschonen hoef je dan niet bij iedere plasluier een geheel nieuwe luier te pakken maar vervang je alleen de inlegger. Deze "Flip" luier is echt super, heeft bij ons zoontje nog nooit gelekt!

De "Bamboozle Stretch" -luier gebruik ik altijd voor de nacht. Er gaat een dun overbroekje overheen wat doorlekken voorkomt. Heel fijne luier. Kijk op http://www.totsbots.com/product-category/bamboozles/
voor meer informatie. Online te bestellen bij verschillende websites.


_________________________________________________________________________________


BILLENDOEKJES

Bij de Etos is het merk Naty "By Nature babycare" te koop. Ze hebben luiers, billendoekjes en kleine zakjes die biologisch afbreekbaar zijn (chloorvrij, ongeparfumeerd en op basis van mais).
Ook kan je gewoon een doekje of washandje met wat water en zeep (evt. babyolie erbij) gebruiken en gooi je het vieze doekje in de was.
Kijk op: https://www.facebook.com/photo.phpfbid=595388463852827&set=a.166209830104028.35552.156207624437582&type=1&theater voor wasbare billendoekjes die je online kan kopen.

_________________________________________________________________________________

FOPSPEEN

100% natuurlijke fopspeen van rubber! De speen is gemaakt van natuurlijk rubber van de Hevea boom en is vrij van nare stoffen als BPA, PVC, Phthalates en bevat geen kleurstoffen. Fopspeen heeft geen naden en daardoor extra hygiënische, veilige en sterke fopspeen omdat bacteriën en vuil niet achterblijven.
Natuurlijke fopspeen veilig en zacht voor baby's, dreumes en peuter.
Verkrijgbaar via de website: 
http://www.greenjump.nl/Categorie/Verzorging/Fopspeen-en-Bijtring


Geen opmerkingen:

Een reactie posten