vrijdag 28 maart 2014

In de tuinMet de kinderen 2 weken geleden van alles gezaaid (spinazie, rucola, komkommer en mais) en de mini plantjes doen het goed. Ook al hebben we maar een kleine tuin, het is heerlijk om zelf groente en fruit te kweken5 opmerkingen:

 1. Wat heerlijk zeg! Heb je ergens potgrond en compost gevonden zonder verpakking?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hoor, uit onze eigen composthoop! ;)

   Verwijderen
  2. helemaal geen tuin alleen maar een plaatsje achter mijn huis,maar ook druk bezig in potten en bakken ,helaas wel potgrond in een zak moeten halen ,maar verder gebruik ik zoveel mogelijk 2e hand spulletjes zoals potten en zo en ook hergebruik ik wijnkistjes en lege tomatensnoepbakjes die op het wer k weggegooid worden , zo nam ik van de week ook nog 2 kratjes van championnen mee die op het werk weggegooid werden en ga die gebruiken om plantjes in te kweken , bovendien kocht ik op een rommelmarkt voor 5 euro een power juicer, kan ik alles gebruiken van groente en fruit en de pulp gebruiken voor mijn tuintje net als de eierschalen van mijn eieren

   Verwijderen
 2. Leuk initiatief, leven zonder afval. Ik ga er ook eens mee aan de slag :) Wat ook een leuk idee is een vierkante metertuin in je tuin, werkt heel goed kan ik je uit ervaring zeggen ..

  BeantwoordenVerwijderen