dinsdag 14 juni 2016

WakaWaka Base 10

Kennen jullie deze stoere Solar Kit al? Je eigen energie opwekken en opslaan! Vanaf deze week te bestellen in mijn WEBSHOP en hieronder uitleg over wat het nu precies is:
De WakaWaka Base 10 is een uitgebreide all-in-one Solar Kit die bestaat uit een sterk 10 W zonnepaneel, een krachtige batterij met een grote batterijcapaciteit en twee energie-efficiënte LED lampjes. De apparaten in deze Kit zijn helemaal op elkaar afgestemd. De WakaWaka Base 10 is van dezelfde hoogwaardige kwaliteit als de bekende WakaWaka Power+. Ideaal voor zelfs de meest extreme omstandigheden, dus helemaal geweldig voor op vakantie!
Bekijk op YouTube dit filmpje
Het zonnepaneel van de WakaWaka Base 10 is gemaakt van effectieve SunPower-zonnecellen. Het paneel bestaat uit vier gelijke vlakken in een stevige, watervaste behuizing die tot een vierkant pakketje opgevouwen kan worden. Het paneel kan dagelijks 35 – 40 Wh aan energie genereren. Hiermee kan de Base 10 Accu Pack (met een batterijcapaciteit van 37 Wh) dus volledig opgeladen worden. Met deze batterijcapaciteit van 37 Wh kan bijvoorbeeld een gemiddelde smartphone ca. 5 keer opgeladen worden. De Base 10 heeft 3 sterke USB outputs en is geschikt voor het opladen van vrijwel alle USB apparaten zoals smartphones, e-readers, tablets, MP3-spelers, navigatiesystemen etc. De outputs kunnen tegelijkertijd gebruikt worden. Door een druk op de button aan de bovenkant van het apparaat kun je de batterijcapaciteit bekijken.
Bij de WakaWaka Base 10 worden twee handige LED lampjes meegeleverd met een lichtsterkte van 110 Lumen. Beide lampen hebben drie lichtstanden, Energy Saver (5 Lm), Bright (25 Lm) en SuperBright (40 Lm). De ene lamp heeft een interne accu en is oplaadbaar. In de SuperBright-stand brandt deze lamp 1,5 uur, in de Bright-stand 2,5 uur en in de Enery Saver-stand zelfs 15 uur. De andere lamp kan aangesloten worden op de Base 10 Accu Pack en brandt zo in de SuperBright-stand 26 uur, in de Bright-stand 46 uur en in de Energy Saver-stand maar liefst 240 uur. De WakaWaka Base 10 wordt geleverd met een watervaste opbergpouch en een stevige, watervaste bumper die om de Base 10 Accu Pack geplaatst kan worden. Zo kun je de apparaten onbezorgd ook bij extreme (weers)omstandigheden gebruiken.
Buy one = Give one
Voor elke WakaWaka Base 10 die in Europa gekocht wordt, wordt een WakaWaka Light verzonden naar één van de 1,2 miljard mensen ter wereld, die geen licht en elektriciteit ter beschikking hebben. In de verpakking van de WakaWaka Base vind je een unieke weggeef-code. Met deze code kun je zelf kiezen, waar jij een WakaWaka naar toe laat zenden.
Kortom, een groene gadget waar ik helemaal blij van word ;-)
http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/levenzonderafval/c-3441106/groene-gadgets/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten