donderdag 28 juli 2016

Wassen met Bundles

Vandaag een wasabonnement bij Bundles afgesloten!

Om de planeet leefbaar te houden moeten we stoppen met afval produceren. Maar ‘wassen zonder afval’ is moeilijk. Producenten zijn erbij gebaat om zo veel mogelijk wasmachines, wasdrogers en wasmiddelen te verkopen en apparaten gaan steeds sneller kapot. Door te betalen voor het gebruik in plaats van voor het bezit van een apparaat wordt er anders omgegaan met apparaten. Dit leidt tot minder afval, lagere kosten, meer comfort en een andere, prettigere, relatie tussen klant en leverancier. Bundles faciliteert dit door de apparaten te koppelen aan het internet. 
De droom van Bundles is om deze manier van consumeren niet alleen voor wasmachines en drogers, maar voor alle apparaten, producenten, verkopers en gebruikers mogelijk te maken. Als we allemaal over stappen op Betalen voor Gebruik wassen we straks zonder afval, drinken we koud bier zonder afval en kijken we televisie zonder afval. De eerste stappen zijn met veel succes gezet. Steeds meer mensen dromen niet alleen de droom van Bundles, maar leven hem inmiddels. Dus deel je de Bundles droom? Neem dan ook een abonnement of wordt ambassadeur en verwezenlijk onze gezamenlijke droom!
Kijk voor meer informatie op:
https://www.bundles.nl/over-bundles

1 opmerking:

  1. Als ik het goed lees kun je nog helemaal niets afsluiten, maar enkel vooruit betalen voor een idee?
    En ik lees hier een mooi marketingverhaal, maar er wordt niet eens vertelt wat Bundels nu is. Laat staan hoe ik er koud bier mee krijg.

    BeantwoordenVerwijderen