zaterdag 31 maart 2018

Wassen met de ECOEGG

We hebben weer wat nieuws uitgetest! https://www.levenzonderafval.com/c-3441101/huishouden/ Wij zijn helemaal blij met de wasbal van EcoEgg, alle was wordt keurig schoon....yes! 👕👚🧦
De wasbal van EgoEgg is een alternatief voor wasmiddel/waspoeder. Je stopt het gewoon in de wasmachine en je hebt verder geen ander wasmiddel meer nodig. Stel de machine in tussen de 15 en max 60 graden. De twee types van minerale wasballetjes die je in het ei stopt gaan aan het werk en produceren krachtig (maar natuurlijk) reinigend schuim die je kleding goed schoonmaakt en ze zijn navulbaar.
In de Pers uitgeroepen tot de de nieuwe manier van wassen en een doorbraak genoemd Een nieuwe natuurlijke en milleiuvriendelijke manier van wassen! Ook bekroond met de top Gold Award voor de beste baby Skincare Product van Prima Baby & Pregnancy Magazine in Amerika. Het wordt ook gesteund door de Nationale Eczeem Society.

-hypoallergeen
-ideaal voor de gevoelige huid
-milieuvriendelijk
-geen agressieve chemicaliën
-kleuren blijven mooi
-makkelijk in gebruik
-dierproef vrij
-geen wasverzachter nodig

De Ecoegg is een milieuvriendelijke manier te wassen. Het laat gemiddeld 73% minder resten in het water achter dan een gewoon wasmiddel. Sterke Behandeling van vlekken bijvoorbeeld eerst met vlek zeep.
Ecoegg verandert de pH van het water, waardoor de was zo natuurlijk zacht voelt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten