Menstruatieondergoed

 🤩 Nieuw in onze webshop! Menstruatieondergoed van Lotties Period Underwear.

Dit ondergoed wordt gedragen tijdens de menstruatie en absorbeert vloeistoffen moeiteloos. Het menstruatie ondergoed van Lotties is opgebouwd uit meerdere textiellagen. Een absorberende katoen laag, welke een goede vochtopname garandeert. De waterproof laag zorgt voor optimale bescherming 😅

Comfort

Als je ongesteld bent wil je iets dragen dat lekker zit. De lotties slips bestaan grotendeels uit Lenzing Modal. Deze milieuvriendelijke stof is ademend, hypoallergeen en zijdezacht. Door het elastaan wat in het textiel is verwerkt beweegt het materiaal comfortabel met je mee en zorgt het voor een mooie aansluiting op de huid.

Herbruikbaar

Wegwerp tampons en maandverband zorgen voor ontzettend veel restafval. Gemiddeld gebruik je zo’n 10.000 menstruatieproducten in je leven (!). Uit ecologisch oogpunt zijn herbruikbare producten een duurzamer alternatief. 

Duurzame materialen

De lotties slips zijn gemaakt van duurzame materialen als Lenzing Modal en Organic cotton. Lenzing Modal is een zijdezachte stof die is gemaakt van duurzaam geproduceerd beukenhout afkomstig van Europese bossen. Deze stof is ademend, absorbeert vloeistoffen moeiteloos en is kleur vast. Ideaal voor jouw Lotties!

Bespaar geld

Wegwerpproducten lijken goedkoop. Een paar euro voor een pakje tampons, prima toch? Maar zodra je op gaat tellen hoeveel je per jaar verbruikt en letterlijk weggooit, dan valt dat toch tegen. De lotties slips gaan tot 10 uur per dag mee, afhankelijk van je flow en model slip. Op jaarbasis gaan de lotties slips twee tot drie jaar mee bij maandelijks gebruik en goed onderhoud. Wow!





















Reacties

Populaire posts